Follow Us

Copyright 2014 Brand Exponents All Rights Reserved

SIMONE WERKT

Hèt adviesbureau voor werkgevers en hun werknemers

Sinds 1997 helpt Simone Werkt de werknemers van werkgevers betekenis te geven aan hun leven. Simone maakt gebruik van de combinatie zingeving, roeping en passie om uw werknemer te ondersteunen in zijn carrière.

IMG-20150217-WA0094 copy

HOE ONDERSTEUNT SIMONE MIJN WERKNEMER?

Simone Werkt stimuleert deelnemers het beste uit zichzelf te halen en hun potentieel te ontwikkelen. In de begeleiding gaat het vooral om het enthousiasmeren van deelnemers, het versterken van zelfvertrouwen en het openen van de ogen voor nieuwe mogelijkheden.

LOOPBAANKEUZES
ONDERNEMERSCHAP
PERSOONLIJKE KRACHT
RE-INTEGRATIE

WIE IS SIMONE WERKT?

Simone Werkt is in 2004 opgericht door arbeids- en organisatiepsychologe drs. Simone van Vuure. Simone Werkt helpt hoger opgeleiden met werk betekenis te geven aan hun leven, waarbij de combinatie zingeving, roeping en passie hand in hand gaan met salaris, status en succes. Pas als de innerlijke lijn, de lijn van hoop, talenten, kwaliteiten, bezieling en droom een is met de lijn van opleiding, baan en functie kan er sprake zijn van echt succes. Aan dat succes draagt Simone Werkt graag een steentje bij.

Simone Werkt is aangesloten bij de NOLOC, de beroepsvereniging voor loopbaanprofessionals.

IMG-20150221-WA0009 copy 2

Trainingen
Werknemers die doelgericht invulling geven aan hun loopbaan en met plezier naar hun werk gaan, zijn een aanwinst voor iedere organisatie.

Loopbaanadvies
Een individueel loopbaanadviestraject voor die werknemer die pro-actief in werk en leven wil staan.

 • Professioneel en prettig, zeer goede feedback en dat stapje meer: een eyeopener.

  Inge de Boorder
 • Mijn loopbaantraject bij Simone heb ik ervaren als een ware onderdompeling in mijn verleden, heden en toekomst. Het traject heeft me veel gegeven. Ik voel me een vollediger mens, ben me bewust van mijn eigenschappen en kwaliteiten, kan mezelf steunen in het dagelijks leven en voel dat er nu en in de toekomst van alles mogelijk is.

  Sarah de Vries
 • Simone ken ik als een persoon die oprecht luistert. Ze kan zich werkelijk in iedere situatie inleven en stelt verhelderende vragen om je tot nieuwe inzichten te brengen.

  Vanessa Mersmann
 • Simone confronteert wanneer nodig, helpt waar het kan

  Harvest Amsterdam - Daan Sanders
 • Voor mij zijn je oprechtheid, toegankelijkheid en je belangstellend en meedenkend vermogen jouw talenten. Je hebt me geleerd andere inzichten en een andere kijk te hebben op situaties. Daar heb ik veel aan gehad. Daarvoor dank!

  IVG - makelaars-assistent
 • I thank Simone for her insights, her challenges to me, and the positive reinforcement I have needed, in areas such as pursue the right to be happy, less stressed and giving into my most creative urges.

  Dennis May
 • Tijdens het coachtraject bij Simone van Vuure ben ik op een rustige en gedegen manier langs alle valkuilen en voordelen van mijn eigen onderneming geleid, twee ondernemingen eigenlijk, één in de kunst en één als coach.

  Eva Ariëns - ondernemer